over mij

Naast het intensieve werk met mensen vind ik het belangrijk om voldoende tijd voor ontspanning en creativiteit te hebben. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur en geniet ik enorm van dieren. Door te ontspannen en weer op te laden, ontstaat er creativiteit die ik inzet op verschillende gebieden.

Het schrijven van theaterstukken bijvoorbeeld. In het verleden produceerde en schreef ik scripts voor een theatergroep en speelde ik mee in de producties. Doodeng maar ook grensverleggend om te acteren, zingen en dansen op het toneel. De ongelofelijke creatieve bubbel die er dan ontstaat en de de fun en de lol die je samen hebt is onbeschrijfbaar.

Momenteel werk ik samen met een Balletschool waar ik musical achtige stukken voor schrijf die verweven worden in dansvoorstellingen met kinderen. Het is super inspirerend om met kinderen te werken en te zien waar ze toe in staat zijn en hoe ze persoonlijk groeien door het maken van theater.

Ik vind het heerlijk om te schilderen. Als klein meisje tekende ik al vrouwen met prachtige gewaden, bijzondere hoofddeksels en uitbundige versieringen. Dat is eigenlijk nooit veranderd, het zijn vooral gezichten in een soort van context die ik schilder. Vertaald vanuit de beeldende therapie is het de mens in mijn werk, met veel kleur, symboliek en expressie. Wellicht is dat mijn beeldende metafoor voor een mens in zijn persoonlijke zoektocht. Klik op beeldend werk om mijn werk te bekijken.

authenticum is aangesloten bij: